marți, 14 martie 2017

La ce ne ajuta camerele auto de bord ?


Monitorizarea traficului cu o camera de bord s-a dovedit a fi o adevarata necesitate in ziua de azi, in special in marile orase ale tarii, unde oricand pot aparea diferite pericole, iar imaginile inregistrate pot fi o adevarata mina de aur in fata autoritatilor sau asiguratorilor auto. In plus, preturile acestora sunt accesibile pentru toate buzunarele, existand modele pentru toate necesitatile si asteptarile, astfel ca nu ramane decat ca soferii sa isi aleaga varianta preferata.

Functii importante

Cel mai important este ca imaginile capturate sa fie de calitate, rezolutia Full HD fiind ideala in acest sens. In schimb, pe langa acest aspect, cu cat sunt incluse mai multe functii, cu atat mai bine, precum senzorul de miscare care porneste inregistrarea doar atunci cand este sesizata o miscare, pentru a economisi baterie, dar si spatiu de stocare. Unghiul de filmare de 170 de grade poate fi mai mult decat suficient pentru majoritatea soferilor, iar daca camera de bord are incorporat si un display, cu atat mai bine intrucat imaginile pot fi urmarite in cel mai scurt timp. Chiar si asa, inregistrarile pot fi transmise catre orice laptop, telefon sau tableta, fara probleme, cu ajutorul unui cablu USB inclus in pachet. Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit, iar manual de utilizare ajuta soferii sa descopere toate functiile incorporate, menite sa le usureze activitatea.

De unde pot cumpara?

Astfel de dispozitive exista in toate magazinele, insa conteaza foarte mult tipul camerei, deoarece multe dintre acestea sunt de o calitate indoielnica si nu isi merita pretul de achizitie. In schimb, cei care vor alege magazinul online iUni, cu siguranta nu vor fi dezamagiti nici de preturi, dar nici de gama de modele, care este pentru toate necesitatile. Mai mult, produsele pot fi testate in showroom pentru a fi siguri ca alegerea facuta este cea mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu