joi, 18 mai 2017

La monteazagpl.ro gasim kit-uri gpl de ultima ora



Autoturismele cu motoare Diesel au fost la mare cautare in ultimii ani, insa pretul mare de achizitie, costurile ridicate de intretinere si noxele emise reprezinta cateva minusuri, pe care mult soferi nu sunt dispusi sa si le asume. In schimb, oricine isi doreste ca propria masina sa consume cat mai putin, iar motoarele pe benzina nu sunt atat de economice, motiv pentru care intotdeauna se cauta alternative si solutii pentru aceasta problema. In contextul in care pretul carburantilor se afla intr-o crestere continua, oricine cauta variante sau aleg sa circule cat mai putin cu masina, chiar daca acest aspect poate sa ingreuneze anumite activitati.

Economii importante

Totusi, este foarte simplu sa se apeleze la cei de la monteazagpl, unde instalatiile sunt disponibile la preturi foarte bune, indiferent de marca, modelul si motorul masinii. Cu toate ca investitia medie este de circa 500 de euro, suma se amortizeaza chiar si in mai putin de 12 luni, in functie de distanta parcursa, urmand ca mai apoi fiecare drum sa fie cu 40% mai accesibil. In plus, nici intretinerea sistemelor nu este una foarte complicata, fiind nevoie doar de efectuarea unei verificari similare ITP-ului.

Securitate

Este esential ca instalatiile sa fie montate in service-uri acreditate, care pot oferi si garantia lucrarii efectuate, pe aceasta cale orice client avand parte de o siguranta in plus. Oricum, in ziua de azi aceste sisteme presupun niste rezervoare de 30 de ori mai groase decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica, motiv pentru care orice risc este eliminat.

Spatiu

In plus, cele mai moderne sisteme de la monteazagpl ocupa mult mai putin spatiu intrucat sunt disponibile sub forma rotii de rezerva, pe care o pot inlocui cu brio. Pe aceasta cale orice vacanta este mult mai relaxanta, fara grija bagajelor care sa fie inghesuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu