vineri, 9 august 2019

Abia astept sa merg intr-o noua vacanta


Daca visezi la o vacanta departe de stresul cotidian si responsabilitati, dar nu stii ce sa alegi, intra acum pe fabricadevacante.ro si comanda un bilet de avion ieftin. Aici pe langa ofertele de nerefuzat gasesti si o gama intreaga de destinatii din Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia. Asadar, noi venim in intampinarea ta cu cateva propuneri pentru ca tu sa alegi ce ti se potriveste mai bine.

1.     Republica Dominicana
Tara cea mai diversa din Caraibe, cu peisaje montane uimitoare, intinderi de desert, arhitectura coloniala fascinanta si nenumarate plaje de o frumusese incomparabila. Sute de kilometri de coasta definesc Republica Dominicana, iar o parte din plajele cu nisip alb sunt umbrite de randuri de palmieri, alte parti sunt cu stanci impunatoare si dune maturate de vant. Fie ca este vorba de sate cu barci de pescuit acostate de-a lungul tarmului, fie de locuri special amenajate pentru turisti, marea este numitorul comun.

Lasand la o parte capitala, o mare parte din Republica Dominicana este rurala: mergand spre  interiorul tarii, care este vast si fertil, veti vedea vaci si cai pascand pe drumuri si camioane incarcate cu produse proaspete. De asemenea, vei intalni locuri care amintesc de Alpi Europeni, rauri care isi croiesc drum prin jungla luxurianta si cascade care te lasa fara cuvinte. Patru dintre cele cinci varfuri cele mai inalte din Caraibe se ridica deasupra terenurilor care inconjoara Santiago, iar deserturile indepartate se intind spre sud-vest oferind Republicii Dominicane o complexitate fizica si culturala unica.


2.     Singapore
Unul dintre cele mai mari orase ale lumii, Singapore este un mix intre culturile asiatice si europene. Gratioasele cladiri coloniale coexista impreuna cu pietele vechi stradale, iar odata cu topirea capitalismului orasul a capatat o scanteie ce atrage turistii si a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute destinatii ale Asiei. 

Autoritatile investesc sume mari pentru un oras mai sustenabil si mai verde, iar o iesire din oras va aduce multe trasee de mers pe jos, poduri in jungla Tree Top, galeria de animale salbatice si bijuteria verde a orasului, Gradinile Botanice incluse in Patrimoniul Mondial Unesco.

3.     Tenerife
Tenerife este impresionanta insula din familia arhipelagului Canare. Atragand peste 6 milioane de vizitatori pe an, aceasta e considerata una dintre cele mai faimoase statiuni sudice ale insulei si ofera cluburi, combinate cu plaje cu nisip alb si statiuni all inclusive. Insa daca treceti de punctele turistice veti descoperi o insula de o frumuseste nemaipomenita si o diversitate extraordinara, cu sate indepartate la poalele muntilor si orase fermecatoare. Experientele pot continua cu plimbari prin padurea tropicala, petreceri pline de viata, vizite prin multimea de muzee si temple de arta moderna. Dar mai presus de toate, aceasta este o insula plina de diversitate, iar zapada de pe cel mai inalt munte din Spania, Pico del Teide contureaza acest fapt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu