joi, 13 iulie 2017

O bucatarie bine dotata trebuie sa aiba si o plita

O bucatarie bine dotata este visul oricarei femei, insa ce este de facut atunci cand acestea trebuie sa gateasca insa se afla in vacanta? Este foarte simplu. Vor alege plite ShopU, intrucat acestea sunt foarte usor de folosit, accesibile din punct de vedere financiar si e simplu sa se gateasca rapid o masa sanatoasa, in orice spatiu. Exista o multime de astfel de produse, iar rolul lor este acela de a incalzi doar vasul in care se gateste, in timp ce zona inconjuratoare ramane rece.

Caracteristici

Aceste plite electrice au avantajul ca sunt foarte precise si raspund instant la comenzi, insa vin si cu o functie foarte utila, aceea de a detecta automat care este suprafata vasului, adaptandu-se la marimea acestuia. Pe aceasta cale caldura va fi repartizata in mod uniform, astfel incat timpul de gatire este unul mult mai scurt, iar alimentele vor fi pregatite in cele mai bune conditii. Conteaza si puterea, media fiind de 2000W, iar acest lucru presupune ca mancarurile vor fi pregatite mult mai rapid decat daca ar fi fost gatite la aragaz. Nu trebuie omisa nici eficienta, intrucat se salveaza circa 50% din energie in comparatie cu aragazul, nu exista riscuri, nu sunt emise gaze toxice, nu este afectat mediul inconjurator, este foarte sigur pentru copii si nu exista flacara.

Unde gasesc?


Oricine poate alege plite la ShopU, acesta fiind un magazin online foarte bine dotat, unde nu numai ca gama este foarte variata, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, produsele preferate se afla la doar cateva click-uri distanta, fiind foarte usor sa se plaseze o comanda atunci cand sunt descoperite, urmand a fi livrate prin curier in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, se fac economii considerabile de timp, iar intregul proces este unul mult mai comod.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu