miercuri, 12 iulie 2017

Rulourile la geamuri ofera protectie si securitate

Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa fie cat mai atragatoare si sa respecte ultimele trenduri, insa majoritatea proiectelor de modernizare sau personalizare implica costuri ridicate, de care majoritatea familiilor nu dispun. Totusi, o optiune destul de accesibila pentru a schimba aspectul casei este apelarea la rulouri exterioare DHN intrucat acestea sunt ideale in toate situatiile si aduc cateva avantaje importante.

Diferite materiale

Aceste rulouri pot fi confectionate din diferite materiale, insa cele mai populare sunt PVC-ul si aluminiul. Acestea din urma aduc mai multe plusuri, insa implica si costuri mai ridicate, in timp ce nici PVC-ul nu este de neglijat, fiind ideal intr-o multime de situatii.

Protectie si securitate

Un alt avantaj important adus de rulourile exterioare DHN este faptul ca orice locuinta devine mult mai bine protejata, in sensul ca sunt tinuti la distanta toti musafirii nepoftiti, care de cele mai multe ori aleg calea ferestrelor pentru a patrunde in interior. De asemenea, si geamurile sunt mai bine protejate impotriva precipitatiilor, astfel ca se prelungeste considerabil durata de viata a acestora.

Izolare termica si fonica

Orice locuinta trebuie sa asigure un mediu confortabil din toate punctele de vedere, in special termic, iar rulourile aplicate imbunatatesc performantele cu un procent de pana la 20%, ceea ce presupune ca este mai simplu si mai economic sa se obtina temperaturi stabile la interior, care sa nu fie influentate de cele din exterior. Nici zgomotele nu sunt la fel de deranjante, intrucat izolarea fonica este suplimentata in aceeasi masura.

Durabilitate


Durata de viata este influentata de materialele din care sunt confectionate, insa minimul este de 10 ani, timp in care acestea se vor prezenta in cele mai bune conditii. Aluminiul este mult mai rezistent decat PVC-ul insa nici acesta din urma nu se lasa mai prejos si asigura performante bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu