joi, 23 februarie 2017

Gecile pentru femei vor fi mereu in voga

Cu toate ca ne apropiem de temperaturi mai ridicate, este in continuare necesar sa avem niste articole vestimentare mai groase care sa ne protejeze de frig, dar si de precipitatii. Cumparaturile online s-au dezvoltat simtitor in ultimii ani multumita numeroaselor promotii si implicit a preturilor mai mici decat in magazinele fizice. Daca sunteti in cautare de noi haine, atunci puteti sa incepeti cu categoria de geci femei en gros, unde cu siguranta veti gasi cele mai inedite modele, aflate in tendintele sezonului de primavara-vara.




Geci din fas

In perioada de toamna-iarna a anului anterior au fost stabilite o serie de criterii ce se vor aplica si in 2017, iar din fericire, ele se refera doar la lucruri de baza precum materiale, croieli si eventual cateva combinatii de culori, lasandu-ne pe noi sa ne alegem stilul.
La categoria geci femei en gros cele mai cautate sunt cele din fas deoarece ne protejeaza de ploi, vant si umezeala tipica acestui anotimp. Totodata, acest tip de articol vestimentar este foarte usor de asortat si de purtat, iar el se preteaza cam in orice imprejurare si poate fi adaptat in functie de stilul personal, fie ca este unul clasic, fie ca este unul mai sport.




Geci din piele


In cazul in care v-ati plictisit de gecile din fas deoarece le-ati purtat toata iarna, atunci puteti sa va schimbati look-ul alegand si alte texturi, iar cea recomandata de catre stilisti in anul 2017 este pielea. Chiar daca va doriti un material artificial, acesta poate fi astfel prelucrat incat sa arate si sa se simta ca unul natural, iar daca va plac culorile, nu ar trebui sa fugiti de ele in sezonul de primavara-vara. In ceea ce priveste elementele de decor, puteti sa alegeti o piesa basic, fara detalii sau puteti sa optati pentru un model cu tinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu