joi, 23 februarie 2017

In mod sigur iti doresti sa faci un sejur in insula Skiathos

Skiathos reprezinta o destinatie foarte populara in acest an, numerosi turisti alegand sa isi petreaca concediul aici, fiind o insula care se deosebeste de celelalte din Grecia pentru ca este mult mai bogata din punct de vedere al vegetatiei, dar si al activitatilor propuse. Cu alte cuvinte, un sejur in insula Skiathos promite un adevarat paradis, avand multa verdeata, insa si plaje aurii, ape turquoise, dar si conditii pentru toate tipurile de turisti.




Orasul Skiathos

Un sejur insula Skiathos va incepe intotdeauna prin explorarea orasului, care este pitoresc, plin de baruri, restaurante, cafenele, terase si magazine, alaturi de hoteluri ce ofera conditii grozave. Plimbarile relaxante pe malul marii sunt ideale pentru cei indragostiti, in timp ce pasionatii de istorie au de vizitat o multime de muzee si monumente.

Plaje grozave

Skiathos este renumit pentru plajele sale, cunoscute ca fiind unele dintre cele mai grozave din Grecia. Sunt imprastiate circa 70 de plaje de-a lungul coastei, iar unele dintre cele mai populare sunt Koukounaries sau Banana, aceasta din urma fiind ideala pentru tinerii dornici de distractie. Insa nu trebuie omise nici altele precum Agia Paraskevi, Vromolimnos sau Lalaria, care ofera conditii grozave pentru o vacanta de neuitat, de la hoteluri pentru toate gusturile, la baldachine si sezlonguri, baruri pe nisip, terenuri de sport si nu numai.




O excursie catre Skopelos si Alonissos


Acestea se afla la mica distanta de oras, motiv pentru care cei care aleg sejur insula Skiathos isi pot rezerva cate o zi pentru explorararea acestor destinatii. Pe langa faptul ca se poate admira frumusetea marii si captura imagini unice, aceasta este o ocazie potrivita pentru ca turistii sa simta pe pielea lor ce inseamna atmosfera autentica greceasca. De asemenea, se gasesc terase si restaurante ce servesc bucate specifice, sunt si multe magazine de unde pot fi cumparate diferite suveniruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu