duminică, 12 februarie 2017

Pe orice mamica o tenteaza o noua colectie de salopete pentru copii

O adevarata colectie de salopete pentru cei mici este disponibila in magazinele cu articole vestimentare dedicate copiilor, astfel ca parintii au de unde sa aleaga, cu toate ca optiunile nu sunt intotdeauna de calitate. Bebelusii trebuie sa aiba parte intotdeauna de cele mai grozave hainute, pentru a se simti confortabil, iar acesta este unul din motivele principale pentru care parintii pierd cateva ore prin magazine pentru a gasi ceva de calitate.



Calitatea produselor

In schimb, cei mai inspirati s-au orientat deja catre magazinele online precum Yolka unde au siguranta ca orice produs comanda este de calitate si nu vor avea parte de surprize neplacute. Pe aceasta cale se bucura de mai mult timp castigat pe care il pot petrece alaturi de cei mici, insa si de preturi foarte avantajoase, mai mici decat cele practicate in magazinele fizice, aspect datorat faptului ca in mediul online costurile necesare sunt mai reduse si se reflecta in pretul final.

Preturi accesibile

Intreaga colectie de salopete de la Yolka incepe de la 54 de lei si ajunge la putin peste 100 de lei, fiind potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei, modelele fiind destul de variate, de la cele simple, la cele in dungi, colorate sau cu diferite imprimeuri. De asemenea, pe langa preturile avantajoase, parintii mai au parte de un beneficiu: transportul este din partea casei pentru fiecare comanda de peste 200 de lei, iar pentru cele sub aceasta suma, de doar 20 de lei.




Fara probleme


Multi parinti nu sunt de acord cu faptul ca nu au cum sa vada produsele inainte de a le achizitiona, insa Yolka a rezolvat acest mic dezavantaj prin faptul ca produsele comandate care nu sunt potrivite pot fi returnate in cel mai scurt timp, fara probleme sau batai de cap, fiind inlocuite fie hainutele, fie clientii isi primesc banii inapoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu