miercuri, 28 iunie 2017

Camerele spy pot fi ascunse in obiecte de tot felulFilmele cu spioni pot avea loc si in viata reala, totul cu ajutorul unui spy camera iuni.ro, ce permite inregistrarea de fisiere audio si video intr-un mod foarte discret, care sa nu atraga deloc atentia. La iUni gama este foarte variata, insa si preturile sunt foarte prietenoase, motiv pentru care oricine isi permite sa achizitioneze un model grozav. 

Usor de folosit

Oricare ar fi varianta aleasa, pot fi vizualizate imaginile inregistrate de camera spion direct pe telefonul mobil sau pe un laptop, prin intermediul conexiunii la internet. De asemenea, cele mai multe astfel de camere dispun atat de o memorie interna, care poate fi suplimentata prin inserarea unui card microSD.

Functii importante

Un model foarte popular este lampa, care reprezinta un obiect obisnuit de birou ce nu da nimanui de banuit si care are incorporata o camera ascunsa si permite inregistrarea unor imagini de calitate, full HD 1080p. Nu trebuie omis nici senzorul de miscare, prin care se poate economisi spatiu si energie datorita faptului ca permite inceperea inregistrarii doar atunci cand este detectata o miscare. 

Mai mult, unghiul de 140 de grade este mai mult decat suficient, iar pentru ca sunt incorporate si 8
leduri cu infrarosu, imaginile capturate in cursul noptii sunt grozave. Pentru a urmari imaginile pe oricare alt dispozitiv este nevoie doar de instalarea unei aplicatii. Pachetul curpinde atat acest spy camera iuni.ro, dar si un cablu USB pentru alimentare, incarcatorul de priza, CD-ul pentru instalare si manualul de utilizare pentru a putea fi descoperite cu usurinta toate functiile.

Avantaje iUni

Nu numai ca acest magazin online este foarte bine dotat si propune preturi accesibile, insa clientii au si ocazia de a testa produsele preferate in cadrul showroom-ului din Bucuresti, fie pot comanda online, avand parte de transport gratuit la achizitionarea de produse in valoare de minim 499 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu