marți, 13 iunie 2017

Constructiile civile se regasesc si pe WallBiz



Pentru ca domeniul constructiilor este in floare in Romania, zi de azi apar noi firme care promit servicii de calitate, la preturi foarte bune, insa cum le gasim atunci cand avem nevoie de ele? Internetul reprezinta cea mai potrivita sursa de informare, fiind foarte simplu atat pentru clienti sa ajunga la cei de care au nevoie, insa si pentru firme pentru a avea o expunere cat mai buna in fata potentialilor clienti, fiind foarte simplu sa isi inscrie datele.

Diferite beneficii

In schimb, pentru a gasi cu usurinta o firma de constructii civile se poate apela la catalogul de afaceri propus de WallBiz, unde orice companie, din nenumarate categorii si subcategorii, are ocazia de a-si face cunoscute produsele sau serviciile. Pe aceasta cale se imbunatateste si prezenta in mediul online, datorita inscrierii facute in catalog, insa firmele vor putea observa ca se claseaza pe pozitii superioare la cautarea pe Google a anumitor termeni cheie, lucru esential. De regula, pentru a obtine diferite performante din punct de vedere SEO este nevoie de campanii atent planuite si care implica costuri ridicate, insa inscrierea pe portal este o activitate usor de indeplinit si accesibila pentru toate buzunarele, care va oferi rezultate in cel mai scurt timp.

Cat costa?

In primul rand, clientii pot testa gratuit sistemul pentru 30 de zile, pentru a vedea daca sunt multumiti de calitatea serviciilor, urmand ca mai apoi sa aiba ocazia ca opteze pentru un pachet superior. Cel mai accesibil este cel la 150 de lei pentru 90 de zile, insa mai avantajos din punct de vedere financiar este cel de 250 de zile ce asigura prezenta in catalog a oricarei firme de constructii civile pentru 180 de zile. Pentru a obtine cele mai bune performante trebuie ales pachetul de 360 de zile pentru 450 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu