joi, 1 iunie 2017

Soferii tineri iubesc stickerele auto



Exista o multime de variante prin care se poate personaliza o masina, insa cele mai multe dintre acestea implica costuri ridicate si mult disconfort pentru a fi puse in aplicare. Totusi, merita sa arunci un ochi si peste sectiunea de stickere auto de la ColantariDesign si, cu siguranta, vei constata ca aceasta este o optiune practica, care merita luata in considerare.

Preturi bune

In primul rand, aceasta varianta este accesibila pentru toate buzunarele intrucat preturile variaza in functie de dimensiunile stickerului, de la cativa zeci de lei, pana la cateva sute. Acestea pot fi aplicate cu usurinta pe orice suprafata a caroseriei, fara a o afecta intrucat adezivul folosit este unul de calitate.

Modele pentru toate gusturile

Fiecare sofer are gusturi diferite, motiv pentru care cei de la ColantariDesign au pregatit variante pentru a indeplini preferintele chiar si pe ale celor mai pretentiosi, de la diferite mesaje, texte, la personaje din desene animate, dungi, litere chinezesti, tribale si nu numai, iar fiecare dintre acestea se vor adapta de minune la orice masina.

Usor de aplicat


Marele avantaj al acestor stickere auto de la ColantariDesign este faptul ca se aplica cu usurinta in cel mai scurt timp, pe portiere, luneta, capota, cupola, spoilere si nu numai. Totusi, in cazul celor de dimensiuni mai mari, uneori, poate fi nevoie de ajutorul unui prieten, astfel incat totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Durata de viata

Stickerele sunt confectionate dintr-un autocolant special, motiv pentru care nu numai ca arata grozav, insa promit si o lunga durata de viata. Astfel, acestea se vor prezenta in cele mai bune conditii chiar si dupa ce masinile sunt duse la spalatorie, fie in cursul toamnei sau al iernii, cand precipitatiile sunt abundente, iar nici un client nu va ramane dezamagit de colaborarea cu ColantariDesign.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu