miercuri, 21 iunie 2017

Oalele si cratitele pot fi un cadou util de casa noua



O bucatarie bine dotata presupune ca aceasta sa propuna cele mai bune conditii pentru a prepara si servi o masa gustoasa, savuroasa si sanatoasa, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca cateva elemente de baza precum oale si cratite de calitate. Cele mai multe persoane nu tin cont de acestea si se orienteaza intotdeauna catre cel mai mic tarif, insa acest obicei nu este neaparat si cel mai corect, intrucat ar trebui sa se puna pret pe calitate. Astfel, oricine poate comanda oale si cratite ShopU, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini nevoile oricui. 

Diferite variante

De exemplu, din colectie nu trebuie sa lipseasca oala din aluminiu din seria Grunberg, care se remarca prin exteriorul sau teflonat la cea mai buna calitate, poate fi folosita chiar si la masina de spalat vase, in timp ce interiorul este ceramic. Mai mult, aceasta poate fi folosita in cuptor pana la o temperatura de cel mult 400 de grade, iar capacul sau este termorezistent. Prin intermediul acesteia pot fi pregatite o multime de tipuri de mancare. 

O alta necesitate este oala sub presiune Dekassa, ideala pentru a pregati alimente sanatoase intr-un timp mult mai scurt si care ajuta la pastrarea vitaminelor din alimente. Aceasta este confectionata din inox si dispune de doua capace, unul tot din inox, iar celalalt din sticla termorezistenta si transparenta, care permite urmarirea evolutiei mancarii, insa nu lipseste nici sistemul special de inchidere sau valva de control a presiunii. Mai mult, aceasta poate fi manevrata cu usurinta intrucat si manerele sunt termorezistente.


Usor de comandat 

Pentru ca ShopU este un magazin online, este foarte simplu sa se gaseasca produsele preferate, dar si sa fie comandate in cel mai scurt timp. De asemenea, preturile la oale si cratite ShopU sunt accesibile pentru toate buzunarele, fara a mai mentiona de ofertele si promotiile disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu